Möhippa Täby

Vi erbjuder ett flertal olika sessions där du ensam eller i grupp kan slå sönder samman ett olika saker. Välj från skärmar till maskiner med mera! 

Möhippa Täby - Få bort stressen!

Alla har vi velat någonsin kunna slå sönder något när man varit riktigt arg, ledsen eller stressad. Det är inte alls konstigt! Vi på Breaking Point ville möjliggöra detta och därför öppnat upp konceptet i Stockholm. Där du ensam, eller med flera, får ta del av olika aktiviteter som går ut på att slå sönder olika saker. 

Det är många som kommer till oss och har Möhippa. Kanske är det så populärt eftersom vi har minst lika kul som gästerna har. Hos Breaking Point Sverige får du uttrycka dina känslor utan några begränsningar och få njuta av att slå sönder speglar, rutor med mera. Oavsett din anledning för besöket så lovar vi att det kommer vara en upplevelse du inte ångrar. Vi ser fram emot att träffa dig och få vara en del av din Möhippa och givetvis slå sönder saker med dig!

Möhippa Täby - Som en ny människa efteråt!

Möhippa Täby - Släpp ut galningen i dig!

Vi erbjuder ett flertal olika sessions där du får slå sönder olika saker. Beroende på önskemål om deltagare, aktivitet så varierar även typ av rum och saker som ni får slå sönder. Oavsett vad tanken med besöket är så kan vi lova att vi innehar en aktivitet som passar just er!

Ni kanske söker efter något att göra på er Möhippa? Då är ni mer än välkomna till oss på Breaking Point i Stockholm! Här får man uttrycka sina känslor, ordentligt, samtidigt som man har riktigt kul!

En aktivitet för alla

Vi har flera olika aktiviteter för att tillgodose de flesta önskemålen! Oavsett om du är ensam eller i grupp kan vi erbjuda en härlig stund!

Rätt utrustning och välanpassad för en rolig stund

På Breaking Point får du slå sönder saker men på ett säker sätt, därför blir det roligare då vi minimerar risken för skador. Du behöver inte ens städa efteråt, det fixar vi!