Företagsevent Nacka

Vi erbjuder ett flertal olika sessions där du ensam eller i grupp kan slå sönder samman ett olika saker. Välj från skärmar till maskiner med mera! 

Företagsevent Nacka - Få bort arbetsstressen!

Söker ni efter den perfekta företagsaktiviteten? Då har ni kommit rätt, vi på Breaking Point erbjuder ett flertal olika aktiviteter för företagare där era anställda får upplopp för stress och en rolig stund där man kan slå sönder saker hur hårt och ofta man vill! 

Vi är säkra på att företaget kommer att ha en fantastisk afton hos oss, här tar vi väl hand om er och värdesätter eran tid samtidigt som ni lämnar av stress och laddar upp batterierna inför måndagen igen!

Bland våra olika aktiviteter hittar du:

Smash Session för 1-2-3 deltagare, här får du slå sönder olika saker i ett rum. Vår allra vanligaste smash session.

Som en Smash Session men lite kortare tid. Däremot får du alla fördelar som på våra vanliga smash sessions!

Vår största paket för de allra argaste och mest stressade, här får du verkligen uttrycka dina känslor och tömma på ilskan!

Företagsevent Nacka - Som en ny människa efteråt!

Företagsevent Nacka - Släpp ut galningen i er!

Alla vi har varit där… Skrivaren krånglar, chefen är jobbigare än på måndagar och ibland har man bara behovet av att slå sönder något. Känner du igen dig? Jag menar, vi är ju bara människor och alla människor förtjänar väl att få upplopp för sina känslor? Svaret är JA! om du frågar oss på Breaking Point AB. Här får du bokstavligt talat förstöra din stress och får uttrycka dina känslor som du vill. Skrik, hoppa, dansa eller gör precis vad du vill på Breaking Point bestämmer du! 

Minskar stress

Här får du uttrycka alla dina känslor, ut med ilskan och stressen! Du mår bättre sen!

Det är roligt också!

Det är betydligt roligare än vad man tror och det är den perfekta aktiviteten för teambuildning eller dylikt!